Welkom op de website van The Blue Voices.

 

 

 

 

 

 

 

The Blue Voices is een politievrouwenkoor in de Eenheid Rotterdam.

Ons popkoor is opgericht in 2003 en bestaat uit medewerksters van de politie in diverse functies en familieleden van politiepersoneel. 

Meerdere keren per jaar treden wij met heel veel plezier op in ontmoetingscentra, bejaarden-, zieken- en verzorgingshuizen en op korenfestivals, kerstmarkten en andere locaties.

Natuurlijk staan wij als politiekoor bij deze optredens altijd in het ceremoniele tenue. Hieronder staan we in zomertenue, bij ons optreden op 5 juli 2018 in het Zorgcentrum Parkzicht in Sliedrecht!

 

 

 

Koorfoto genomen op 17 maart 2017 bij ons optreden met Crescendo in Puttershoek.

 

Onze vaste repetitieavond is op momenteel op maandag van 19.45 tot 21.45 uur in de kantine van het politiebureau aan de Rijnstraat 315, 3363 EJ in Sliedrecht. Vanaf juni/juli 2019 zullen wij weer gaan oefenen in de kantine van de Vissersdijk Beneden 2 in Dordrecht.

Ons repertoire bestaat uit 4 of 5 stemmig gezongen (inter-)nationale popnummers, gospels en ballads. De meeste nummers studeren we in met behulp van CD’s, die per stempartij zijn ingezongen. Om mee te zingen is het niet nodig dat je noten kan lezen. Sommige nummers worden begeleid door de dirigent op piano of zingen we a capella. We streven naar variatie in genre, begeleiding en presentatie.
Af en toe volgen we ook workshops stemtraining en choreografie, om onze kwaliteiten en stempartijen nog beter uit de verf te laten komen.

We zoeken nog nieuwe leden. Heb je interessen, je bent welkom om te komen kijken op onze kooroefenavonden.

Wil je meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op!
Voor emailadressen en telefoonnummers zie "contact"
Bezoek ons ook op Facebook en geef ons je 'Like'!