Op deze pagina zijn de meest recente gebeurtenissen van The Blue Voices te vinden. 

1 september 2017:

The Blue Voices na 9 jaar weer onder leiding van dirigent Sjoerd van der Zwaag.

Na twee jaar bijzonder fijn gezongen  te hebben onder de kundige leiding van Dorine Maalcke, is in goed overleg de samenwerking gestopt.

We nemen van deze fijne dirigent nog uitgebreid afscheid op 11 oktober.
Met de komst van Sjoerd hopen we de energie en swung vast te houden binnen het koor.

 

augustus 2017

Onderstaande brief is in augustus naar alle oudleden gestuurd:

Reünie "The Blue Voices"

 koorfoto IMG 2379

 

Hallo oudleden

Het is alweer 14 jaar geleden dat "The Blue Voices" is opgericht en wij vonden het tijd om een reünie te organiseren. Herinneringen ophalen en natuurlijk gaan we zingen, nieuwe en oude nummers. Bij de nummers die je kent, kan je gezellig meedoen in de jouw bekende stempartij. De reünie vindt plaats op woensdag 7 februari 2018 van 20.00 - 22.00 uur, in de kantine van het politiebureau aan de Overkampweg 109, Dordrecht.

De reünie is nog ver weg, maar we willen je ook op de hoogte brengen van het feit, dat we in de maand december 2017 meerdere kerstconcerten geven en er vindt op 11 februari 2018 een speciaal concert plaats in Kunstmin te Dordrecht.(www.kunstmin.nl/programma/passie-voor-muziek/). We zoeken hiervoor nog projectleden en deze keer nodigen we ook mannen uit om mee te doen. Ons repertoire bestaat nog steeds uit popmuziek, a capella nummers en gospelsongs.

Heb je zin om met de kerstconcerten of het speciale concert mee te zingen, dan kun je je daarvoor opgeven. Dit kost niet meer dan je inzet en tijd. Misschien ken je iemand die werkzaam is bij de politie, of partner of direct familielid is van een politieambtenaar en interesse heeft om mee te doen, laat het ons dan weten.

Het koor oefent tegenwoordig op de woensdagavond in de kantine van het politiebureau Sliedrecht, Rijnstraat 315. De repetities voor deze projecten beginnen op woensdag 23 augustus 2017.

We zien je graag op de reünie of als projectlid! Omdat we graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen bij de reünie, wil je ons dan mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Voor meer informatie of meedoen aan de projecten, kun je voor 15 augustus contact opnemen met Erna Flikkema

Telefoon         : 06-53158845

E-mail             : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tot ziens namens 

"The Blue Voices"

 

       

  IMG 4317

 

 

 

 

 

Klik Titel aan van het gewenste bericht om het hele artikel te lezen.